Mesologie-Massar

Gezondheidszorg in een breder perspectief

Mijn naam is Kees Massar

Van huis uit ben ik chemisch analist. Ik heb dat jaren met veel plezier gedaan. In 1995 kwam ik in contact met massage. Ik merkte dan mijn belangstelling daar heel erg sterk naar uit ging. Ik ben me daar in gaan scholen. Aansluiten ben ik gaan werken in een sauna en beautycentrum, waar ik veel massage ervaring heb opgedaan. Dit heb ik 10 jaar lang met veel plezier gedaan.

Om een eigen praktijk te kunnen starten was een opleiding medische basiskennis noodzakelijk. Ik ben dit gaan doen aan de “Academie voor Mesologie”. Daar kwam ik in contact met het van Mesologie. Dat was voor mij zo’n prachtige combinatie van verschillende inzichten in de geneeskunde dat ik al snel besloten had om de opleiding te vaan volgen. Inmiddels heb ik sinds 2006 een eigen praktijk in delft waarin ik met veel enthousiasme werk.

Ik ben oprichter van het therapeuten netwerk “Therapie in Delft”omdat ik communicatie tussen verschillende therapievormen van groot belang vind.

Vanuit dit netwerk ben ik bezig met het opzetten van kennisgroepen om de samenwerking tussen de verschillende disciplines te verbeteren.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Mesologie en de RBCZ. Door aan de eisen van deze beroepsverenigingen te voldoen ben ik als therapeut erkend door de ziektekosten verzekeringen. Hierdoor wordt ik door een groot aantal verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

kees

 

Bent u benieuwd of ik iets voor u
kan betekenen? dan kunt u
vrijblijvend een vragenformulier
opvragen.

Door ziektekosten verzekeraars erkend. Aangesloten bij NVVM, RBCZ en VBAG.  NVVMRBCZ

Oprichter Therapie in Delft