Mesologie-Massar

Gezondheidszorg in een breder perspectief

De praktijk

De praktijk is gevestigd op de Nieuwe Plantage 28 te Delft

Telefoonnummer 06-49898133 Tijdens consulten neem ik de telefoon niet op.  Over het algemeen ben ik van maandag tot donderdag tussen 19.00 en 19.30 goed bereikbaar. Mocht dat niet lukken kunt de voicemail inspreken.
Email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mesologie iets voor u?

Mocht u zich afvragen of ik als mesoloog iets voor u kan betekenen dan is er de mogelijkheid om een vragenformulier op te vragen. Als u dit vragenformulier invult en aan mij terugstuurt neem ik contact met u op om het een en ander met u door te spreken.

Afspraak

Bij het maken van een afspraak krijgt u van mij het verzoek om mij een email te sturen. In antwoord hierop krijgt u een bevestiging van de afspraak en een vragenformulier toegestuurd. Ook moet u een week de inname van voeding en dranken bijhouden. Dit vragenformulier moet u enige dagen voor het consult aan mij terugsturen. Ik kan mij dan zo optimaal mogelijk voorbereiden.

Consult

Het consult zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen. Binnen 14 dagen krijgt u een verslag van mijn bevindingen toegestuurd.
In verband met de privacy laat ik u de keuze of u dit rapport overhandigt aan uw huisarts of andere behandelaars.

Verwijzing van de huisarts

Voor een afspraak is geen verwijzing van een huisarts nodig. Als mesoloog werk ik wel graag samen met uw behandelend arts.

Tuchtrecht

Als mesoloog val ik onder het tuchtrecht van de NRM en de RBCZ. Mocht u klachten hebben hoor ik dat graag van u. Mocht u zich daarin niet gehoord voelen vindt u hier meer informatie over de klachten afhandeling.

 

kees

 

Bent u benieuwd of ik iets voor u
kan betekenen? dan kunt u
vrijblijvend een vragenformulier
opvragen.

Door ziektekosten verzekeraars erkend.         Aangesloten bij RBCZ, NVVM, VBAG en Bewust Delft.            Oprichter Therapie in Delft.

BTW nummer  :  NL001281199B60

KVK nummer  :  7341661VBAGVBAGNVVMRBCZ